Reiseblogg fra Travellerspoint

God morgen!

Her om dagen våknet jeg opp en halvtime før jeg måtte være på jobb. Det ble selvfølgelig ganske stress, og jeg visste hverken opp eller ned. Plutselig snur den kinesiske jenta i rommet mitt seg rundt og sier "God morgen!" på NORSK!! Hva?! Jeg trodde jeg fortsatt drømte, men fikk vite senere at hun er fra Kina, men går på folkehøgskole i Norge! Hahaha! Sitter nå på jobben før jeg starter, må jo benytte at internettet her faktisk fungerer. I morgen har jeg arrangert Jeg-slutter-party med jobben, så det blir nok noen drinker i Canary Wharf.

Været er igjen fantastisk, så håper det holder seg slik når jeg ikke jobber lenger neste uke. Herregud, neste uke allerede!

I går hadde en av resepsjonistene Els sin adjø-fest før hun drar tilbake til Nederland, i dag er det noen adjø-drinker med assistentsjefen her som skal flytte hjem til Nord-England, og i morgen min "fest" som sagt. Tja, hvem trenger søvn?

Er ikke livet mitt fantastisk? Føler meg litt som en av de rosa bloggerne her, så fortell hva dere vil høre mine kjære 2 lesere!

Haha, Silly ( Mhm fantastisk kallenavn ikke sant?) må jobbe!

Snakkes!

Skrevet av SiljeGraff 03:47 Kommentarer (1)

Hva har skjedd siden sist?

rain 15 °C

 • Klippet håret mitt i Covent garden for 13 pund - 125 kr!!
 • Arbeidere på Blackfriars bridge har holdt opp et skilt som sa: "Hey sexy ladies! Find me on facebook" og deretter navnet hans som jeg har glemt. Hmm, mistet min store sjanse til å finne kjærligheten der.
 • Fått tilbake Mac'n min som jeg var dum nok til å legge igjen i Norge. Jeg forlater den aldri igjen!
 • Feiret 6 måneder i london torsdag 7.April. Like lenge som jeg har bodd i et hostell. Herregud.
 • Dro til en amatørkonsert i St. Pancras kirken. Utrolig kos indie-musikk!
 • Leid sykler og syklet til Green park fordi det var sommer og 18 grader!
 • Kuttet leppa mi mens jeg polerte et glass. Jadda. Ble ertet hele uken for å ha kysset en vampyr/troll.
 • Møtte venninnen min Ellie i 21 grader & sol. Aaah beste søndagspils!
 • Sagt ifra til jobben at jeg skal slutte. 2 stykker har bedt meg om å revurdere, og i følge kollegaene : " It's gonna be so boring without you Silje!" Er det rart jeg elsker disse folka? Min siste dag er 27. April.
 • Jobbet for Åpningsfesten til Leon Soho. 250 gjester med åpen bar, så utrolig kaos! Men vi fikk servert all maten, ingenting ble knust, så tilslutt kunne vi som jobbet skåle for en super vellykket fest. Kjempehyggelig å møte folk vi har trent i Canary wharf som nå jobber i Soho! Blant disse er assistentsjefen som har befalt meg å studere i London så jeg kan ha en deltidsjobb i Soho!
 • vasket klær og brukt strykejern til å fjerne lysvoks fra buksene mine. Når man spiller Ludo med levende lys i nærheten....
 • Fått høre at jeg er kjempeflink til å spille luftgitar. Tja, noen folk sier hva som helst for å prøve å sjekke opp folk! Hmm takk, men det visste jeg jo allerede?!

Nå er det regner det igjen i London, så alt er tilbake til det normale.

Skrevet av SiljeGraff 09:09 Kommentarer (2)

Hatt age --> headache --> hodepine

rart jeg var forvirret?

semi-overcast 12 °C

Hvis noen gjettet riktig saa skal de faa en stor klem neste gang jeg ser dem. Etter et par dager her igjen, foles det som jeg aldri dro paa en maate. Her i London er det faktisk ganske varmt, og i gaar var det utrolig fuktig! Jeg og noen venninner motte opp med en annen jente jeg kjenner fra hostellet. Hun heter Amy og har naa flyttet ut, men vi hadde masse morro med aa snakke om de gode gamle hostrelldager. Ogsaa fikk hun en oppdatering paa alt som har skjedd siden sist naturligvis. Paa slutten satte vi oss ute paa takterrassen siden det fortsatt var ganske deglig ute. Etter at hun dro spilte jeg og Elizabeth Ludo i baren nede i gata, og vi vant en gang hver. Jeg ble saa engasjert at jeg klarte aa velte alkle brikkene utover... Jadda ikke flaut i det hele tatt.

I dag skal jeg prove aa klippe haaret mitt for forste gang siden Juni, og vi har faatt anbefalt et bra & billig sted i Convent garden.

Saa naa er det egentlig bare aa sette i gang med aa fikse seg og komme seg ut i det fine vaeret.

Og ja, intet blogginnlegg komplett uten spraakhistorie fra jobben: jeg klarte aa lage en forkjolelsesdrikk med varmt vann, honning, ingefaer & kald melk. Jaja ganske ekkelt tenkte jeg, men hvis det er det de vil ha....Jepp det var ikke melk, men mint.

Hurra for April forresten, varmere dager i vente!

Skrevet av SiljeGraff 03:09 Arkivert i England Tagged london Kommentarer (2)

Hei igjen folkens!

- en dod blogg blir levende?

rain 12 °C

Heisann. Jepp man faar seg jobb, og da har man ikke tid til mye annet. Jeg har vel tatt den klisjeen helt ut naar det gjelder denne bloggen. Etter mye sutring fra familien min skal jeg gjore mitt beste med aa prove aa oppdatere litt igjen. 4 maaneder senere er jeg fortsatt her! Fortsatt en beboer paa det samme hostellet, fortsatt en del jenter paa rommet mitt som er der for en lengre periode ogsaa. Saa hva har jeg gjort siden sist?

Besokt British museum, London museum, Fashion & Textile museum (ikke vaert det!), British library (tatt opp stemmen min til forskning!), Natural history museum, National gallery, National portrait gallery, Scandikitchen, Getty images photogallery, syklet i Hyde park, besokt Bath & Stonehenge, Abbey road, Portobello road og saa mye mer.

Saa ny start paa gammel blogg! Ogsaa vaert hjemme til jul og min Mormors 80 aars dag, la igjen mac'n min ved siste besok. Dette angrer jeg litt paa allerede, men veldig greit aa ha en tung mac paa ryggen. Har nemlig planer om aa reise rundt i England, etter aa ha vaert her i London en god stund er reiselysten her igjen. Bloggen heter ikke "Silje paa tur for ingenting"! Jadda.

Vel, jeg skal prove saa godt jeg kan, men ikke forvent mye bilder uten en egen pc aa laste dem opp paa.

Sitter naa i en venns leilighet, skal spise hjemmelaget middag. Dette er selvfolgelig himmelen naar man lever paa hostell uten kjokken. Jepp det er utrolig hva man kan venne seg til.

Snakkes folkens (forhaapentligvis)!

PS: Spansk kollega & det engelske spraak: " Silje I got a hatt-age!" ehmmmmm? Saa naa er det opp til dere aa prove aa finne ut hvilket engelsk ord han provde aa si!

Skrevet av SiljeGraff 11:26 Arkivert i England Tagged london Kommentarer (3)

JOBB!!

Hurra, hurra, Hurra!

Jadda, jeg fikk jobben jeg hadde trial shift for på mandag! Begynner neste mandag!!Det er for en restaurant i Canary Wharf, som heter Leon:) De har til og med mat som ikke er "fried"! (OMG). De andre som jobbet der var kjempehyggelige, og kjenner en jente fra Canada som jobber der også (hun tipset meg om jobben). Hvis jeg ikke hadde følt meg syk, skulle jeg gått ut og feiret!!! Har nemlig vært syk hele helga. Det var ikke altfor ille, jentene på rommet mitt kjøpte mat og forkjølelsespiller til meg, de er virkelig søte. Følte meg frisk på mandag når jeg skulle jobbe, men da jeg kom hjem fra musikalen senere.... Og i går var jeg like dårlig som før. Skikkelig kjipt å bare ligge der, men føler meg bedre i dag! Om ikke hundre prosent, så i alle fall 70? Tenkte jeg skulle begynne å lete etter leilighet i dag, men tror jeg skal ta det med ro, vil jo gjerne være frisk til disse herlighetene kommer på besøk i helga:

linaeli.jpg

Hurra!

Og neste helg kommer denne merkelige personen på besøk:

anine.jpg

(Endelig får jeg brukt alle bildene hun har tatt av seg selv på macen min til noe fornuftig!! Hehehehe)

Skrevet av SiljeGraff 04:35 Kommentarer (8)

(Innlegg 6 - 10 av 19) « Side 1 [2] 3 4 »