Reiseblogg fra Travellerspoint

WALES!

Sau, gress, slott og bøker

Wow. Må si at Wales var utrolig vakkert. Det var så grønt der at jeg fikk sommerferie-følelse.Tåken og den kalde vinden fikk meg ned på jorda igjen da :)
Har akkurat brukt opp 1,5 timer på å ta over bilder, men tror nettet her ikke fikser at de tar opp så mye plass, for uansett hva jeg gjør, så vil ikke bildene opp på facebook. Blæh. Så ja, kan prøve å få noen opp her, men må nok vente til jeg får bedre nett et annet sted.

Gidder ikke å bable om turen uten bilder, så det kommer senere!

Skrevet av SiljeGraff 05:10 Tagged trips wales Kommentarer (0)

Har en seng med dyne(!), pute og ekstra håndkle:)

Trenger vel ikke nevne at alt er rosa?

Jadda, skal visst bo på rom med 8 jenter! Det blir nok bra, ingen av dem var der når jeg kom inn med megakofferten min (Opp 12 trappetrinn var nok), men de er sikkert hyggelige. Toalettet er akkurat så rosa som på bildet (om ikke mer), og dusjene er helt greie. Er til og med lagt fram gratis sminkefjerner i tillegg til såpe! Og forresten; jeg fikk den siste billetten på en 2 dagers tur til Wales med Bunac!!! Og ikke bare det, den er i overimorgen! I tilegg skal vi ri på hester, og jeg har aldri ridd på en hest i hele mitt liv!! HAHA:D Jaja, det er det jeg er her for, oppleve nye ting! Gleder meg masse, har aldri vært i Wales. Men kjenner at jeg trenger kamera på den turen, så da blir det forhåpentligvis kamerashopping i morgen! Hurra, dette blir så bra, nå blir jeg kjapt kjent med noen i tillegg :)

Nå er jeg så sulten, har jo bare levd på 3 brødskiver fra i dag tidlig, og den frappucinoen, så drar å kjøper middag!

Goodbye!

Klem Silje

Skrevet av SiljeGraff 09:21 Kommentarer (3)

LONDON!

Endelig en datamaskin som funker ;)

sunny 13 °C

Naa er jeg endelig her!! Hurra, her er det sol og ganske varmt til host aa vaere. Jeg stod opp 05:15, for aa ha god tid til flyet som gikk 07:20 fra Gardemoen. Litt spesiellt at man maa gaa helt til enden (Gate 50!) naar man skal til England. Hmm. Han jeg satt ved siden av var overbevist om at han kunne flytte seg til vindusplass ( jeg satt ved gangen, han i midten), siden flyet sikkert bare var halvfullt. Litt snurt ble han naar det viste seg at flyet var helt fullt!

Saa landet vi paa engelsk jord, og fra flyplassen var det gront gress med sauer paa alle kanter!Toget fra Gatwick tok bare 45 min, og det var utrolig stappa! Herregud, plutselig fikk jeg assossiasjoner til metroen i Kina. Jeg kom meg fram til London bridge station, og siden hostellobbyen bare skulle ligge 5 min derfra, gadd jeg ikke ta taxi som egentlig var planen. Koffereten min er nemlig ganske tung, men det var ikke saa mye folk ute i gatene saa det gikk helt fint. Penger spart :). Hadde egentlig en koffert paa 27 kilo, men etter litt ompakking ble det 21,2 kilo (som jeg slapp aa betale overvekt for!). Kommer nok til aa maatte betale overvekt paa hjemveien uansett tenker jeg ;)

Fant fram til hostellet og fikk vite at jeg ikke kunne faa tilgang til rommet mitt for klokken 2, saa skal bevege meg snart bort dit igjen. Etter det spaserte jeg i "gata mi", og paa en 500 meter strekning er det baade Starbucks, bibliotek, postkontor, minibank og kiosk. Saa dette lover bra! Kunne ikk dy meg, saa kjopte en Mocca frappucino paa Starbucks for aa se hva alle de helfrelste nordmennene snakker om. Synes kanskje det var litt oppskrytt, men konseptet liker jeg veldig godt, saa faar holde meg til den vanlige kaffen deres isteden :) Her er en morsom artikkel om London & london tips med starbucks i en birolle: http://www.vagabond.no/2010/03/17/two-nights-in-london/

Saa var planen aa finne Bunac sitt kontor. Skal paa orienteringsmote her i morgen (London for dummies), saa tenkte det var lurt aa lokalisere stedet saa jeg slipper aa komme for sent i morgen. De er nemlig veldig strenge paa tidene, kommer du for sent, slipper du ikke inn! Saa her sitter jeg naa, og skriver dette innlegget paa nytt, siden den andre pc'n slettet det...Jadda. Men jeg faar gratis nett saa lenge jeg vil, saa er vel ikke saa mye aa klage paa :)
Veldig lyst og fint kontor, og kontordamene er superhyggelige.

Vel, da burde jeg gaa, men skriver vel litt mer om rommet & boforhold i kveld naar jeg har sett det. Vet ikke hvor ofte eller hvor mye jeg kommer til aa bruke denne bloggen, maa se litt hva jeg orker/ har tid til. Er tross alt ikke her bare faar aa sitte foran en pc! Men veldig koselig aa ha kontakt med dere hjemme og faa dokumentert litt for meg selv hva jeg har gjort :D

Hadet saa lenge!

Klem Silje

Skrevet av SiljeGraff 14:45 Tagged forste dag Kommentarer (3)

Snart i gang....

Pakking, snakking, vasking, skriving, printing, lesing osv.

Dette er mitt første innlegg på min nye blogg! Nå er det ikke lenge til jeg skal dra til London! Planen er å være der fram til jul, og forhåpentligvis få meg en jobb gjennom BUNAC. Min største skrekk er at ingen vil ansette meg, men det skal nok gå bra...

Har prøvd å forberede meg litt ved å lese diverse om London, og surfe på nett.
Har jo sett en del filmer med London som bakgrunn, b.l.a Bridget Jones 1 & 2, Love Actually, What a girl wants, A fish called Wanda, About a boy, Notting hill, Bend it like Beckham, four Weddings and a funeral og A christmas carol for å nevne noen :) Hmmm, mest chick-flick filmer her, ganske langt fra virkeligheten kanskje? Jaja, kommer i alle fall til å kjenne igjen London!

Men man kan jo ikke forberede seg på alt, satser på at det blir en bra opplevelse uansett.

Nei nå må jeg pakke & fikse videre, men skal prøve å oppdatere her så ofte som mulig!

Klem Silje

Skrevet av SiljeGraff 03:06 Kommentarer (0)

(Innlegg 16 - 19 av 19) « Side 1 2 3 [4]