Reiseblogg fra Travellerspoint

Tilbake til hverdagen...

sunny 16 °C

Søndag kveld kom jeg hjem til hostellet i 10-tiden, og fant ut at rommet jeg hadde blitt flyttet til ikke hadde slike "bur" der man kan låse inn sakene sine. Derfor måtte jeg ned til resepsjonen (800 meter ned i gata), låse inn kamera, mac osv, hente kofferten min fra bagasjerommet, og dra med meg den opp alle trappene opp til rommet mitt. Jadda. Så var ganske sliten i går, etter lite søvn i helgen pluss at jeg ikke klarte å sove lenger enn til 7 mandag morgen. Kom til Bunac kontoret i 10-tiden, og snakket med pappa på skype, før jeg brukte 2 timer på å prøve å få Wales- bildene opp på facebook. Det ville absolutt ikke funke! Ble ganske frustrert før jeg ga opp og tilbrakte resten av dagen med å være på kontoret (jobbet med CV og attester).
Klarte også å få et intervju til National insurance number neste uke ( Man må ha det for å jobbe, med skatt og slikt) :) Det kan ta lang tid, så var ganske heldig der. Så hvertfall gjort noe!

Spiste forresten utrolig god mat til lunsj! (Høres jo fryktelig negativ ut her, men prøver egentlig bare å forsvare at jeg ikke har blogget :) ) Rett bortenfor Bunac-kontoret er det masse "stands", hvor de selger mat fra hele verden. Jeg fikk noe kyling curry- aktig med aubergine pluss vannflaske til bare 5 pund, så det var dagens høydepunkt;) Neida, det kom også en ny romkamerat (slik fungerer hosteller; nye folk nesten hver kveld), en eldre engelsk dame som underviste utlendinger i engelsk. Hun hadde aldri vært på et hostel før, og følte at hun var ute på et skikkelig eventyr! Haha, elsker slike ting. Jeg lærte henne det jeg har lært om hosteller så langt, b.la at de gir deg gratis ørepropper så de som sover lett faktisk klarer å sove. Jepp, det er meg! Men tror jeg begynner å venne meg til London-lydene, for i natt klarte jeg å sove uten :) Eller kanskje bare fordi jeg var så utrolig sliten?

Klarte til slutt å laste opp bildene, så hvis du er venn med meg på facebook, ta en titt, eller se på det utvalget jeg har lagt ut her.

Forresten, hvis dere trykker på "SiljeGraff" i høyre marg, finner dere en link til "Travellerspoint profile". Der er det en link til "Siljes reiser" hvor jeg har lagt inn stedene vi besøkte i helgen, så ta en titt hvis du lurer på hvor i Wales/England de forskjellige stedene er.

I dag dro jeg til Bunac kontoret, og deretter nesten direkte til Nat West bank etter råd fra en canadier som sa at 10-11 tiden var den lureste tiden å komme på. Må jo ha en engelsk bankkonto! Denne koster meg 6 pund i måneden, men den inkluderer et "National youth railcard" som gir meg 1/3 av prisen på togbilletter gratis! Hurra!! Desverre hadde de veldig mye å gjøre i dag, så fikk en avtale til i morgen isteden. Etter å ha vært i banken gikk jeg meg vill, og fant en café som hadde konkurssalg! Så nå har jeg en ny enorm tekopp hvor det står "Big is beautiful!". Haha:) Kjøpte den pga prisen (1 pund!) og det faktum at den er stor nok til posesuppe :) Må jo spare når jeg ikke har jobb enda.

Nå er jeg straks ferdig med CV´n for dagen, så skal jeg på et Coach-surfing møte senere.
Konseptet er: sov gratis på sofaen hjemme hos noen. Ja, synes det kan virke ganske farlig, men er jo et herlig konsept i teorien da. Men skader ikke å bare gå på møtet for å se hva det innebærer, selv om jeg egentlig ikke tror jeg kommer til å coach-surfe.

Snakkes;)

Skrevet av SiljeGraff 03:05 Arkivert i England Tagged jobbsøking hverdag

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Vær den første som kommenterer.

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint