Reiseblogg fra Travellerspoint

Livet som arbeidsløs slamp.

- Mac 4 life!

overcast 18 °C

Hei igjen!

I dag har jeg vært arbeidsløs i nøyaktig 2 uker. Hmm viser seg at tiden går enda fortere når man ikke jobber. Jeg hadde avskjedsfesten min helga før jeg sluttet. Jeg var hos Lily hele dagen og nøt solen, og plutselig hadde jeg kjempedårlig tid! Heldigvis bor hun veldig nærme Canary wharf, så jeg hoppet i dusjen og fikk låne en topp av Lily og Elisabeth sine sko. Så jeg troppet opp et kvarter for sent, andpusten og med 2 størrelser for store sko. Du kan gjette hvor ertet jeg ble? "Hey Silly, aah you try to look like a clown no?". Jadda. Det var veldig koselig, men tror de fleste var ganske slitne, så ble ikke en stor fest akkurat, men vi satt i en park i Canary Wharf og drakk pils. Jeg og to kollegaer hadde det i alle fall kjempegøy i vårt hjørne av sirkelen, og selv om det var min fest kan man jo ikke ta ansvar for at alle har det gøy?

Vaktene som patruljerer området brydde seg tydeligvis ikke om at vi hadde alkohol der, så vi satt der i ca. 3 timer. Etter det dro de fleste hjem, mens jeg, en spanjol og en franskmann dro videre til grilling hos en venn av dem. Da vi kom fram fant vi fort ut at grillingen var over, så vi stod å pratet isteden. hagen var full av spanske folk, så jeg ofg franskmannen gjorde vårt beste med å henge med. Ganske morsomt å snakke engelsk med spansk aksent, mens andre prøver å etterligne pingviner så jeg kunne føle meg hjemme. Jeg klarte faktisk å skjønne noe av hva de sa! Yes, å jobbe med 5 spanjoler har hjulpet! Haha.

Siste dagen på jobb fikk jeg 2 avskjedskort, fordi i følge assistentsjefen: "One is not enough!". Det var så vidt at jeg ikke begynte å grine der og da. To av kollegaene mine sa jeg var "crazy!", og kortene var fylt opp med hyggelige hilsner. Dagen etter ble det ikke mye tid til å sørge over tapt jobb, fordi jeg og venninnene mine bestemte oss for å CAMPE ute for det kongelige bryllupet mellom Will & Kate. Vår destinasjon: Buckingham palace. Siden jeg var den eneste som ikke trengte å gå på jobb, ble torsdagen brukt til å finne billige ting vi kunne få bruk for. Torsdag kveld var vi fullpakket og dro i vei. I 8 tiden fant vi en gressflekk som ikke var tatt, og satte oss til rette. Herregud det var allerede utrolig mange mennesker der, og enda flere som hadde bestemt seg for å legge kveldsturen forbi palasset for å observere kaoset. Jepp det var helt stappa! Vi skålte for det lykkelige paret, og pakket oss inn i hundrekroners-soveposene som var kjøpt inn for anledningen. Rundt oss var det briter fra Isle of Wight og sør-London. Aldri sett så mange dårlige tenner samlet på et sted! Blærk, så etter det har jeg pusset tennene nøyere enn vanlig! Mannen fra Isle of Wight hadde med seg datteren, og jeg tror ikke jeg hørte navnet hennes en eneste gang i løpet av de 15 timene vi satt der. Hun ble bare kalt "Princess", "My love", "Darling" og "lovely". Hvem kaller datteren sin på fjorten år slike ting?! Hun er jo dømt til å være sjenert og flau.

Og selve campingen? Tror jeg fikk 5 minutters søvn tilsammen. Politiet begynte å stenge av området kl 4 på morningen, det var rett og slett ikke plass til flere. Dermed fikk vi armbånd som måtte vises når man ville forlate området for å gå på do, kjøpe mat osv. Men det var likevel et mareritt å komme seg inn igjen, fordi politiet måtte få alt og alle ut av hovedgata. Rundt kl 6 begynte det å lysne, og fram til kl 10 skjedde det ikke så mye. Noen berømte britiske journalister gikk forbi, men ingen av oss ante hvem de var. Dermed fikk Sør-London menneskene det travelt med å forklare hvem som var fra BBC og hvem som jobbet for søppeltv. Det var veldig slitsomt å vente, så jeg fikk meg en blund i grøften som omringet plenen. Det viser seg at en sekk og en pute er mer enn nok! Vi fikk lønn for strevet, og fikk sett støvsuging av balkongen, fotografer med så store kameraer at man skulle tro det var gevær og heising av flagg på palasset. I tillegg fikk vi høre på sermonien over høytallere, sett Kate, Pippa, Dronningen og Philip på vei til Westminister Abbey, sett gardistkorpset sirkulere 10 ganger, gardister på hester, sett de nygifte komme tilbake til palasset og kysset på balkongen. Det samlet seg enda flere mennesker foran palasset for å se kysset. Dette var mulig fordi de åpnet opp hovedgaten for folk. Vi så kysset og dermed begynte den lange prosessen med å komme seg ut av området i live. Herregud, fikk vite senere at en million mennesker var ute i gatene!! Jepp, t-banen i London er bare barnemat i forhold!

Den ettermiddagen tok jeg en etterlengtet dusj, for deretter å sove i 16 timer. Resten av helgen ble brukt til å hente seg inn igjen.

Uken som var begynte jeg prossessen med å søke på studier i Edinburgh. Jeg og UCAS (den engelske versjonen av samordna opptak) er ikke veldig gode venner, men har nå kommet godt i gang. Jepp livet mitt er ganske kjedelig for tiden, og jeg føler at øynene mine er firkanta. Forrige helg dro jeg på et fiskemarked ved Canary wharf, og måtte stå opp tidlig for å rekke det. Tidlig er 6 på morningen... men var verdt det! Beste fiskemiddagen jeg har hatt i London! Søndag møtte jeg et annet Bunac- medlem jeg ikke har sett på 5 måneder, så gøy å bli oppdatert på hva som har skjedd. Denne uken er det tilbake til studiesøking, og jeg må skrive et dokument om hvor fantastisk og flink student jeg vil bli. Hmm. En av mine gamle lærere har sagt ja til å skrive referanse for meg, hurra! Ja man trenger begge.

Etter det skal jeg begynne å planlegge reising rundt i England! Og hvis du leste alt dette: Bra jobba!

Silje

Skrevet av SiljeGraff 02:53 Arkivert i Storbritannia Tagged london

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

ja, jeg leste alt!!:D det er jo kjempegøy å få høre om alt sammen, slijepilje<3<3 det høres ikke ut som du har det kjedelig! og duuuu fikk sett kysset! det virker som alt er helt supert der borte jo:))) kos deg masse fortsatt! hilsen ivrig leser av siljepaatur:D

fra ninakusina

Jeg oppfylte ønsket eller? Hmm alt er ikke en dans på roser... kjempelei av å ikke ha kjøkken eller privat stue. Argh! men ellers er det bra! Takk ninnings, du er min beste leser tror jeg :D Sjekk ut bilder på face!!!

fra SiljeGraff

ja, ønsket ble oppfylt strålende:) skal sjekke bilder på face ooog av tante? haha ja, jeg skal lage masse god mat til deg...MED deg når du kommer tilbake på et ordentlig kjøkken, jeg:D:D<3

fra ninakusina

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint