Reiseblogg fra Travellerspoint

God morgen!

Her om dagen våknet jeg opp en halvtime før jeg måtte være på jobb. Det ble selvfølgelig ganske stress, og jeg visste hverken opp eller ned. Plutselig snur den kinesiske jenta i rommet mitt seg rundt og sier "God morgen!" på NORSK!! Hva?! Jeg trodde jeg fortsatt drømte, men fikk vite senere at hun er fra Kina, men går på folkehøgskole i Norge! Hahaha! Sitter nå på jobben før jeg starter, må jo benytte at internettet her faktisk fungerer. I morgen har jeg arrangert Jeg-slutter-party med jobben, så det blir nok noen drinker i Canary Wharf.

Været er igjen fantastisk, så håper det holder seg slik når jeg ikke jobber lenger neste uke. Herregud, neste uke allerede!

I går hadde en av resepsjonistene Els sin adjø-fest før hun drar tilbake til Nederland, i dag er det noen adjø-drinker med assistentsjefen her som skal flytte hjem til Nord-England, og i morgen min "fest" som sagt. Tja, hvem trenger søvn?

Er ikke livet mitt fantastisk? Føler meg litt som en av de rosa bloggerne her, så fortell hva dere vil høre mine kjære 2 lesere!

Haha, Silly ( Mhm fantastisk kallenavn ikke sant?) må jobbe!

Snakkes!

Skrevet av SiljeGraff 03:47

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

Jeg liker både den rosa Silje og Siljhe:D og når det gjelder hva jeg vil høre om, så hadde det vært gøy å få høre om hvordan avskjedsfesten din gikk for seg???<3<3

fra ninakusina

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint