Reiseblogg fra Travellerspoint

Hatt age --> headache --> hodepine

rart jeg var forvirret?

semi-overcast 12 °C

Hvis noen gjettet riktig saa skal de faa en stor klem neste gang jeg ser dem. Etter et par dager her igjen, foles det som jeg aldri dro paa en maate. Her i London er det faktisk ganske varmt, og i gaar var det utrolig fuktig! Jeg og noen venninner motte opp med en annen jente jeg kjenner fra hostellet. Hun heter Amy og har naa flyttet ut, men vi hadde masse morro med aa snakke om de gode gamle hostrelldager. Ogsaa fikk hun en oppdatering paa alt som har skjedd siden sist naturligvis. Paa slutten satte vi oss ute paa takterrassen siden det fortsatt var ganske deglig ute. Etter at hun dro spilte jeg og Elizabeth Ludo i baren nede i gata, og vi vant en gang hver. Jeg ble saa engasjert at jeg klarte aa velte alkle brikkene utover... Jadda ikke flaut i det hele tatt.

I dag skal jeg prove aa klippe haaret mitt for forste gang siden Juni, og vi har faatt anbefalt et bra & billig sted i Convent garden.

Saa naa er det egentlig bare aa sette i gang med aa fikse seg og komme seg ut i det fine vaeret.

Og ja, intet blogginnlegg komplett uten spraakhistorie fra jobben: jeg klarte aa lage en forkjolelsesdrikk med varmt vann, honning, ingefaer & kald melk. Jaja ganske ekkelt tenkte jeg, men hvis det er det de vil ha....Jepp det var ikke melk, men mint.

Hurra for April forresten, varmere dager i vente!

Skrevet av SiljeGraff 03:09 Arkivert i England Tagged london

Send via e-postFacebookStumbleUpon

Innholdsfortegnelse

Kommentarer

hahah så herlig! elsker siljes språkhistorier!! :)
btw så tenker jeg at det er godt for deg å vinne litt i ludo med tanke på barndommens traumer:P hahah LIKER at du blogger igjen, min kjørekjøre kusine <3 <3 <3

fra ninakusina

kjærekjære*

fra ninakusina

Du må være medlem av Travellerspoint for å reagere på denne reiseblogg.

Enter your Travellerspoint login details below

( Hva er dette? )

Hvis du ikke er Travellerspoint medlem kan du gratis bli medlem.

Bli medlem av Travellerspoint